Clicky

۷ چیزی که مینیمالیست ‌ها هر روز دور می‌ اندازند تا خانه‌ ای مرتب‌ تر داشته باشند

 

 

 

چرا حذف وسایل اضافی از خانه ضروری است؟

 

زندگی یعنی داشتن تجربه‌های جدید، اما در میان این تجربه‌ها، وسایلی را نیز جمع‌آوری و نگه‌داری می‌کنیم که گاهی بیش از حد نیازمان هستند. وقتی تعداد این وسایل از کنترل خارج شود، احساس خستگی، استرس و سردرگمی می‌کنیم.

 

ما هم زمانی با این مشکل روبرو بودیم و می‌ترسیدیم وسایلمان را دور بیندازیم. وابستگی عاطفی نسبت به دارایی‌هایمان داشتیم و نمی‌توانستیم از هیچ کدام از وسایلم دل بکنیم. همیشه نگران بودیم از اینکه شاید بعداً پشیمان شویم. اما وقتی روش‌های مختلف پاکسازی و مرتب‌ سازی خانه بر اساس مفاهیم مینیمالیسم و نحوه تفکر مینیمالیستی را یاد گرفتیم، دیدگاهمان تغییر کرد. مینیمالیست ‌ها در تلاش نیستند که خود را از همه‌چیز محروم کنند؛ بلکه آن‌ها فقط وسایلی را نگه می‌دارند که واقعاً برایشان مفید و ارزشمند است.

 

در این راستا، مطالعه این مقاله را به شما پیشنهاد میکنیم: رها کردن وسایلی که به آنها وابستگی احساسی داریم | مینیمالیسم

 

 

 

 

میز مطالعه. میز کار
خانه‌ای مرتب و نظم‌ دهی شده با عادت‌ های کوچک مینیمالیست ‌ها

 

 

 

 

خانه‌ای مرتب و نظم‌ دهی شده با عادت‌ های کوچک مینیمالیست ‌ها:

 

طی تجربه چند ساله‌مان در حیطه زندگی مینیمالیستی و با مطالعه مقالات متعدد در این زمینه، به ۷ موردی رسیدیم که اگر آن‌ها را هر روز دور بندازید، بدون تلاش مضاعف خانه‌ای مرتب‌ تر خواهید داشت. این موارد می‌توانند نقطه شروعی عالی برای ایجاد عادت‌های بهتر در کاهش شلوغی خانه شما باشند.

 

 

خانه مینیمال بدون وسیله اضافی دو عدد تابلو مینیمال روی دیوار و گلدان طوسی ساده که داخل آن گیاه سبز زیبایی قرار دارد. روی کنسول یک ظرف طوسی ساده روی کتاب ها قرار گرفته. فضا بدون اضافات و آرامش بخش است
کاغذهایی که فقط جا می‌گیرند، نه خاطره‌ ای دارند و نه ارزشی…
وقت خداحافظی رسیده!

 

 

 

۱. دور انداختن کاغذهای اضافی که فقط فضا را اشغال می‌کنند

 

بروشورها، تراکت‌های تبلیغاتی، کارت‌های ویزیت، روزنامه، مجلات، قبض‌ها و رسیدها از اصلی‌ترین عوامل بی‌ نظمی و شلوغی بصری در خانه هستند. بیشتر اوقات، خودمان این کاغذها را وارد خانه نمی‌کنیم؛ آن‌ها از طریق صندوق پستی یا به دست دیگران و یا همراه خریدها به خانه‌مان راه پیدا می‌کنند و به‌تدریج روی هم انباشته می‌شوند.

 

کریستال الیس، متخصص نظم‌ دهی و بنیان‌ گذار Simplify With Purpose، می‌گوید:

 

«کاغذها از بدترین عوامل بی‌ نظمی در خانه هستند. در ظاهر کوچک به نظر می‌رسند، اما با گذشت زمان، به انبوهی از دسته‌ها و انباشت‌هایی تبدیل می‌شوند که هیچ‌کس حوصله مرتب کردنشان را ندارد

 

 

 

راه‌ حل چیست؟

به محض ورود به خانه، هر چیزی را که نیازی به آن ندارید، بلافاصله دور بیندازید. حتی بهتر است تا حد ممکن، قبض‌ها و اطلاعیه‌های خود را به نسخه دیجیتال تغییر دهید تا از شر کاغذهای اضافی خلاص شوید.

 

 

 

کریستال الیس (Crystal Ellis) بنیان‌گذار Simplify With Purpose
کریستال الیس (Crystal Ellis)

 

 

کریستال الیس (Crystal Ellis) بنیان‌گذار Simplify With Purpose است، یک برند و کسب‌ و کار که بر اصول مینیمالیسم و سادگی در زندگی تأکید دارد. هدف این برند کمک به افراد برای ساده‌ سازی زندگی خود، از جمله فضاهای فیزیکی و ذهنی‌شان است. کریستال با استفاده از تجربه‌های خود در مدیریت زندگی و فضای منزل، به افراد کمک می‌کند تا با حذف وسایل اضافی، به آرامش و نظم برسند. برای آشنایی بیشتر با دیدگاه کریستال الیس، اینجا کلیک کنید:

 

https://simplifywithpurpose.com/utah-declutter-coach-home-organizer

 

 

 

تصویر کابینت آشپزخانه حاوی ظروف ساده و مینیمال شیشه ای سرامیکی سبز پاستلی طوسی سفید با تعداد کم و مرتب و منظم
اگر ماه‌ ها است که منتظر یک معجزه برای تعمیر وسیله ای هستید،
شاید وقتش رسیده که رهایش کنید.

 

 

 

۲. وسایل خرابی که احتمالاً هرگز تعمیرشان نمی‌کنید

 

همه ما وسایلی داریم که ماه‌ها یا حتی سال‌ها در خانه خاک میخورند به این امید که «روزی» تعمیرشان کنیم. از لیوان‌های شکسته گرفته تا لوازم برقی ازکارافتاده و... واقعیت این است که اگر وسیله‌ای در شش ماه گذشته تعمیر نشده، احتمالاً دیگر هیچ‌وقت هم درست نخواهد شد!

 

کریستال توصیه می‌کند:

 

«به اطرافتان نگاه کنید. اگر وسیله‌ای خراب است و مدت‌هاست که قصد تعمیر آن را دارید اما هنوز انجامش نداده‌اید، وقت آن رسیده که آن را کنار بگذارید و از لیست کارهای ناتمام خود حذف کنید

 

 

 

رها کردن این وسایل، نه‌ تنها فضای بیشتری آزاد می‌کند، بلکه شما را از استرس ناشی از کارهای نیمه‌ تمام نجات می‌دهد. یادتان نرود که اگر به چیزی واقعا در زندگیتان نیاز داشته باشید، در کمتر از ۶ ماه به آن سر میزنید تا از آن استفاده کنید. یکی از شیوه‌های پاکسازی مینیمالیستی همین روش سپردن به گذر زمان است که می‌توانید در مقاله ۵ روش محبوب پاکسازی مینیمالیستی با جزییات بیشتری با این تکنیک آشنا شوید.

 

 

 

لوازم تحریر با رنگ های پاستلی ساده مینیمال. ماژیک قیچی چسب لاک غلط گیر مداد پاک کن مداد کاغذ نوت برداری منگنه دفتر سبز با نوشته از چیزهای کوچک لذت ببر.
نگاهی به اطرافتان بیندازید...
چه تعداد از لوازم تحریری که دارید واقعا مورد استفاده هستند؟

 

 

 

۳. لوازم تحریر اضافی که نیازی به آن‌ها ندارید

 

آیا وقتی یک کشو را باز می‌کنید، چندین خودکار یا مداد در آن منتظر استفاده شدن توسط شماست؟ یا شاید دفترچه‌های یادداشت، چسب‌ها، پاک کن‌ها و لوازم تحریر فانتزی متعدد یا گیره‌های کاغذی زیادی دارید که هیچ‌وقت از آن ها استفاده نمی‌کنید! در خانه‌ای مینیمالیستی، هر وسیله‌ باید جای مشخصی داشته باشد، کاربردی و مورد نیاز باشد و به تعداد لازم نگهداری شود.

 

 

کریستال می‌گوید:

 

«آیا واقعاً به 50 خودکار، 13 کلاسور خالی و 8 بسته چسب نواری نیاز دارید؟ قطعاً نه

 

 

 

وسایل اضافی را جمع کنید و آن‌ها را به مدرسه‌ها، کتابخانه‌ها یا افرادی که واقعاً به آن‌ها نیاز دارند، اهدا کنید. با این کار، هم فضای خانه خود را مرتب می‌کنید و هم به دیگران کمک کرده اید.

 

 

 

 

جعبه ها و کارتن های محصولات خریداری شده روی زمین
جعبه‌هایی که قرار بود "شاید یک روز لازم شوند"، اما فقط جای نفس کشیدن را گرفته‌اند!

 

 

 

 

۴. انواع جعبه‌های خالی که فقط جا می‌گیرند

 

بسیاری از ما جعبه‌های وسایلی که خریده‌ایم را نگه می‌داریم، به امید این‌که «شاید بعداً به آن نیاز پیدا کنیم!». اما واقعیت این است که بیشتر این جعبه‌ها فقط فضا را اشغال می‌کنند.

 

جنیفر هرد، مربی مینیمالیسم و بنیان‌گذار Clean Sweep Consulting، می‌گوید:

 

«جعبه‌های خالی یکی از رایج‌ترین وسایلی هستند که در خانه‌ها جمع می‌شوند. مردم اغلب جعبه اصلی را جدا از خود وسیله نگه می‌دارند، در حالی که این کار باعث اشغال دو برابری فضا می‌شود

 

 

جنیفر هرد، jennifer Heard مربی مینیمالیسم و بنیان‌گذار Clean Sweep Consulting
جنیفر هرد (Jennifer Heard)

 

 

 

هدف جنیفر هرد این است که با ارائه ابزارهای عملی و مشاوره‌های شخصی، به افراد کمک کند تا از شلوغی و وسایل اضافی رها شوند و فضای زندگی خود را به فضایی منظم، آرام و با معنی تبدیل کنند. او به‌ویژه بر اهمیت آرامش ذهنی و آسایشی که از یک محیط مرتب و سازمان‌دهی‌شده به دست می‌آید، تأکید دارد.

این رویکرد مینیمالیستی که جنیفر ارائه می‌دهد، به افراد این امکان را می‌دهد که زندگی ساده‌تر، شادتر و مؤثرتری داشته باشند.

https://cleansweepconsulting.net

 

 

 

اگر چیزی را هر روز از جعبه خارج می‌کنید و استفاده می‌کنید، پس دیگر نیازی به جعبه‌اش ندارید. فقط در صورتی جعبه را نگه دارید که برنامه‌ای مشخص برای استفاده از آن داشته باشید؛ در غیر این صورت، آن را به بازیافت بسپارید.

 

 

 

 

تصویر جوراب زمستانی رو فرشی صورتی نرم و زیرپایی پشمالوی سفید نور آفتاب افتاده روی پای دختر که شلوار راه راه طوسی سفید پوشیده
 جوراب هایی که یک عمر در انتظار جفت گمشده‌ شان ماندند... اما وقت پاکسازی رسیده!

 

 

 

 

۵. جوراب‌های غیرجفت، کهنه یا پاره که هیچ استفاده‌ای ندارند

 

اگر یک لنگه جوراب گم شده و ماه‌هاست که خبری از آن نیست، احتمالاً دیگر هرگز پیدا نخواهد شد! (دلیل این پدیده یک مسئله کاملا سری و کشف نشده است :)) !! ) همین‌طور جوراب‌هایی که سوراخ شده‌اند و دیگر قابل استفاده نیستند از این اصل پیروی می‌کنند.

 

جنیفر می‌گوید:

 

«مینیمالیست‌ها همیشه جوراب‌های بدون جفت و آن‌هایی که کهنه شده‌اند را از خانه خود حذف می‌کنند

 

 

 

فهرستی جامع از تمام آیتم های مورد نیاز در کمد کپسولی. چک لیست کمد کپسولی مینیمال محصول جدید تیم مینیمال شیم
این چک لیست کاربردی تولید اختصاصی مجموعه مینیمال شیم است
و به شما کمک میکند که یک کمد شیک، مینیمال و کاربردی داشته باشید
برای تهیه روی عکس کلیک کنید.

 

 

 

 

برای جلوگیری از گم شدن جوراب‌ها، می‌توانید هنگام شست‌وشو آن‌ها را داخل یک کیسه شست‌وشوی مخصوص بگذارید یا همیشه آن‌ها را به صورت دوتایی در ماشین لباس‌شویی بیندازید، سپس پس از خشک شدن به صورت جفت تا کنید و در بخش مخصوص و مشخص نگه‌داری جوراب‌هایتان قرار دهید. بعد از هر استفاده و شست‌وشو این پروسه را تکرار کنید.

 

 

 

جا شمعی مینیمال سرامیکی. دود خاموش شدن شمع روشن و عود . ظروف نگهدارنده ساده و مینیمال با شمع در داخل آنها دیده می شود. با طرح رنگی خنثی، یک لوازم جانبی شیشه ای کوچک نیز در بالای چراغ چای وجود دارد که یک ساقه گیاه در کنار آن قرار دارد.
شعله‌ای که دیگر روشن نمی‌شود، دلیلی برای ماندن و اشغال فضا ندارد.

 

 

 

۶. کبریت‌های سوخته، فندک‌های متعدد و شمع‌های تمام‌شده را حذف کنید

 

اگر عاشق روشن کردن شمع یا عود هستید، احتمالاً روی میز یا قفسه‌هایتان ته‌مانده‌های کبریت‌های سوخته، فندک‌های متعدد و ظرف‌های خالی شمع جمع شده‌اند. این موارد را به‌ محض استفاده دور بیندازید، یا حداقل هر هفته یک‌بار آن‌ها را پاک‌سازی کنید.

 

 

 

ظرف نگه دارنده دکمه و وسایل خیاطی قیچی نخ سوزن. دکمه های زیاد با رنگ های کرمی و قهوه ای. الگوی خیاطی در پس زمینه دیده می شود.
 دکمه‌هایی که سال‌هاست منتظر دوخته شدن روی لباسی خیالی هستند...

 

 

 

۷. دکمه‌های اضافی و خرت و پرت‌های اینچنینی که هرگز استفاده نخواهید کرد

 

بیشتر ما وقتی دکمه‌ای اضافی از لباس جدیدمان پیدا می‌کنیم، آن را در یک کشو یا جعبه نگه می‌داریم و بعد از مدت‌ها حتی به آن فکر هم نمی‌کنیم. این کار را معمولا در مورد هر چیزی که ابعاد کوچکی دارد انجام می‌دهیم. چه جزییاتی از یک وسیله تازه باشند چه تکه ای جدا شده از وسیله‌ای قدیمی! همیشه فکر می‌کنیم روزی لازممان خواهند شد.

 

جنیفر پیشنهاد می‌کند:

 

«اگر اهل خیاطی نیستید، تمام دکمه‌های اضافی را دور بیندازید. اما اگر می‌خواهید چند دکمه نگه دارید، فقط آن‌هایی را که بیشتر به کارتان می‌آیند، مثلاً دکمه‌های مشکی ساده، در یک جعبه کوچک و مشخص قرار دهید

 

 

پیشنهاد میکنم از شر جزییات کوچک و غیرضروری که روز به روز به تعدادشان اضافه می‌شود هر چه سریع خلاص شوید. آن وقت خواهید دید که چگونه بدون تلاش خانه‌تان همیشه مرتب و تمیز باقی می‌ماند. از مزایای زندگی به سبک مینیمالیسم و استفاده از شیوه های مرتب سازی مینیمالیستی این است که مینیمالیست‌ها معمولا قادرند کل خانه‌شان را در عرض 15 دقیقه به طور کامل تمیز و مرتب کنند.

 

 

 

 

اگه دوست دارید بدونید چه روش‌های دیگه‌ای برای پاکسازی مینیمالیستی وجود داره این پلی لیست برای شما درست شده:

 

 

تصویر لپ تاپ که در صفحه نمایش آن کانال یوتیوب مینیمال شیم دیده می شود.
روش های پاکسازی، نظم دهی و مرتب سازی خانه به سبک مینیمالیسم
این پلی لیست را از اینجا ببینید

 

 

 

آیا خلاص شدن از وسایل غیرضروری همیشه تصمیم درستی است؟

 

مرتب کردن خانه و کاهش وسایل اضافی، آرامش ذهنی و فضای زندگی شما را بهبود می‌بخشد. بن سورف؛ متخصص نظم‌ دهی، توضیح می‌دهد که مینیمالیسم برای همه مناسب نیست، اما آنچه مهم است، داشتن رویکردی آگاهانه به وسایلی است که نگه می‌داریم:

 

«بسیاری از افراد تصور می‌کنند که با دور ریختن همه وسایلشان، آزاد خواهند شد. اما مینیمالیسم به این معنا نیست که از همه‌چیز خلاص شوید، بلکه باید فکر کنید چرا یک وسیله را نگه می‌دارید و آیا واقعاً به آن نیاز دارید یا نه

 

 

 

بن سورف (Ben Sorf) یک متخصص نظم‌ دهی و مربی در زمینه مینیمالیسم و سازماندهی فضا است. او به افراد کمک می‌کند تا با ایجاد رویکردهای ساده و کارآمد در زندگی روزمره، محیط‌های خود را از شلوغی و وسایل اضافی پاکسازی کنند و به نظم و آرامش دست یابند. بن سورف به ویژه در زمینه‌های مدیریت فضا، ساماندهی وسایل و تغییر عادات زندگی فعالیت می‌کند.

روش‌های او می‌تواند شامل تحلیل و شناسایی موارد ضروری در زندگی، تدوین استراتژی‌های موثر برای سازمان‌ دهی، و ایجاد فضای کاری یا منزل به گونه‌ای باشد که افراد به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.

 

 

 

شما نیازی ندارید که یک مینیمالیست تمام‌ عیار باشید، اما می‌توانید با الهام گرفتن از اصول مینیمالیسم، خانه‌ای مرتب‌ تر و آرام‌ تر داشته باشیدگاهی تنها با کاهش وسایل اضافی، احساس سبکی و وضوح ذهنی بیشتری را تجربه می‌کنیم. اما مهم‌تر از آن، ایجاد تعادل بین نیازهای واقعی و دلبستگی‌ های غیرضروری است. هر وسیله‌ای که نگه می‌دارید، باید نقشی در بهبود کیفیت زندگی شما داشته باشد؛ چه از نظر کاربرد، چه از نظر زیبایی و چه از نظر ارزش عاطفی.

 

مینیمالیسم یک سبک زندگی است، نه یک قانون ثابت. هر کسی می‌تواند نسخه‌ای منحصر‌به‌فرد از آن را برای خود بسازد. برای برخی، این به معنای داشتن تنها وسایل ضروری است. برای دیگران، به معنای حفظ چیزهایی است که به آن‌ها حس شادی و الهام می‌دهد.

 

در نهایت، هدف این نیست که صرفاً فضای خالی بیشتری داشته باشید، بلکه ایجاد محیطی است که شما را آرام‌تر، سبک‌تر و متمرکزتر کند. شاید زمان آن رسیده باشد که از خود بپرسید:

 

 

 

 

«آیا این وسیله واقعاً به زندگی من ارزش اضافه می‌کند؟»

 

 

 

 

 

 

 

مقالات مینیمال شیم را دنبال کنید تا از هرآنچه که درباره مینیمالیسم لازم است بدانید، آگاه باشید.

 

و همچنین می توانید ما را در شبکه های اجتماعی با نام مینیمال شیم بیابید.
 

همچنین با عضویت در کانال تلگرام مجموعه مینیمال شیم می توانید مطالب متنوعی را که روزانه در زمینه مینیمالیسم و زندگی به سبک مینیمال منتشر می کنیم دنبال کنید.

 

 

 

 

 

نگارش: تیم مینیمال شیم

 

 

 

 

 


 

مقالات مرتبط:

 

هنر کمتر داشتن: ۹ عادت مینیمالیستی برای کاهش استرس و زندگی‌ای معنادارتر

 

 

20 دلیل برای داشتن وسایل کمتر

 

من و همسرم با مینیمالیسم، ۷۰٪ از درآمدمان را پس‌انداز می‌کنیم

 

 


 

 

 

 

 

نوشته های اخیر

دسته بندی ها

محصولات فروشگاه

دسته بندی محصولات

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش